HALLO HALLO

 • 27.03.2012 kl.22:06


  Hei hei, skulle bare si at vi enda er i live! Har vært så opptatt i dag så har ikke hatt tid til å oppdatere, men tenkte bare jeg måtte si at ting står bra til. Det er ikke bare bare å få tid til alt man ønsker merker jeg, når man først blir litt kjent og finner ting å gjøre. Hehe. Håper dere alle har det strålende hjemme og at solen stråler i det minste halvparten så mye som her!

  2 kommentarer

  adelensver

  27.03.2012 kl.22:42

  Hvor jeg befinner meg nå, har det vært overskyet og ikke så koseligt.. men det ble sol og blå himmel på ettermiddagen, var helt fantastisk å jogge!

  27.03.2012 kl.23:04

  Fine briller, siste mote der, ikke her håper jeg? Her skinner sola hele dagen, 22`C, ingen regnskur,.....men i morgen er det slutt på sommeren for denne gang, ja kanskje til og med for i år. Kos dere videre små tupper;-)

  Stooor koz, hilsen mutter`n

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits