DAG 2 I MALAYSIA

 • 26.03.2012 kl.18:02


  Nå er snart dag to omme! I dag hadde vi tidenes mest mislykkede tur på "byen". Først gikk vil flere tusen mil for å finne et dustete hotell, hvor det liksom skulle et være "bra utested for ungeturister". Hoho, forvetningene stod jo i taket. Som sagt så gikk vi kanskje tusen mil for å finne det, og når vi endelig fant det og gikk inn på hotellet svarer mannen i resepsjoen "no more, no more". Altså var det "superhote" utestedet nedlagt eller noe. Det var jo en fiasko tur! Men men, så fikk vi spist super, super god mexikansk mat og slappet litt av i kveld også. I morgen blir det akvarium, gleder meg!

  Forresten så må det bare nevnes at  yr.no er en forferdelig dårlig værmelding side. Hver dag har det stått at det skal regne og være skyete, men det har jo vært helt på tryne. Både i går og i dag har vi fått en kjapp og kraftig regnskur i 7-tiden, men det er bare deilig, når solen ellers steiker så mye at halve kunne vært nok. Det rare er at himmelen ser helt klar ut, så plutselig bøtter det ned med regn. Det regner kanskje i en halvtime, så går det tilbake til normalt. For et uforutsigbart vær! Men når det er trehundre varmegrader dagen lang gjør det ikke noen med litt regn!

  2 kommentarer

  Jenny<33

  26.03.2012 kl.20:31

  Ååå..jeg vil være deg!<33

  adelensver

  26.03.2012 kl.22:50

  Kan vi bytte sted og kropp akkurat nå? :)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits