HALLO MALAYSIA

 • 24.03.2012 kl.15:44

  Å komme ut av flyplassen å entre Malaysias gater var akkurat som å gå inn i en diger badstue. Varmt, fuktig og jævlig deilig. I alle fall når man har et halvt år med vinter bak seg. Nå sitter vi svært så slitne i resepsjonen med et nokså brukbart internett! Tror nok vi blir sittende her helt til vi rett og slett er så trøtte at vi går å legger oss. Ble lite soving på flyet, men etter en god natts søvn er vi helt sikkert ferdigladet til i morgen!! Gleder oss til å våke opp og se hvordan ting ser ut her, var så mørkt når vi endelig kom på hotellet at det var svært lite å se på.. Blir en ordentlig oppdatering i morgen med litt flere bilder! 

  2 kommentarer

  24.03.2012 kl.16:29

  Hei:-)

  Så godt å høre at dere er vel fremme da. En god natts søvn nå så blir det bare kos etterpå. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb,sliten. Så har det vært et fantastisk fint vær her i dag, seriøst, Stusselig å jobbe da, men får håpe det blir en og annen fridag i løpet av våren med noen flere solskinnsdager.

  Kos fra mutter`n.

  camilla i london

  25.03.2012 kl.11:33

  Åh, så gøy! God tur videre og kos deg masse :-)

  Skriv en ny kommentar

  My name is Ida Oline. I am a 22 year old adventure-seeker from Norway. I'm now enjoying life in Sydney, Australia - untill the gypsy in me takes me away to more unxeplored places. Enjoy, and feel free to leave a comment or e-mail me at ida.o.jak@hotmail.com
  Follow me!
  bloglovinbloglovinbloglovin

  Category
  Follow me on instagram: @idaolineja
  Archive  hits